Будинок вул.Надсонова 19 м. Ірпінь

$99 000
Немає продажу
Тип об'єкту: Будинок (котедж)
Площа (M 2)
254.2
Кімнати
5
Санвузли
2

The space

  • Розмір ділянки: 5 M 2
  • Рік будівництва: 2002

Опис

Пропоную до вашої уваги затишний житловий будинок в спокійному районі міста Ірпінь 2002 року побудови, що межує з територією бази відпочинку і повністю готовий до проживання Вашої родини. Загальна площа будинку – 254,2  кв.м., що зручно розташовані на двох поверхах та цоколі та приватизованій земельній ділянці площею майже 5 соток. Для вашої впевненості в тому, що купуєте, наводжу ряд технічних характеристик, основною з яких є та, що він будувався не для продажу, а саме: Фундамент блочний Перекриття – панельне Стіни – цегла (Ірпінська бкз), утеплено пінопластом 50мм та задекоровано фасадною штукатуркою (Польща) Дах будинку утеплено мінватою 150 мм та накрито металочерепицею. Вікна – двокамерні металопластикові Rehau Підвіконня – металопластикові, відливи – метал Всередині в будинок зроблено ремонт з наступними характеристиками: Підлога дерев’яна (сосна) Дерев’яні міжкімнатні двері Фарбовані стіни Стелі виготовлені, фарбовані  Усі комунікації підключені до будинку, включаючи світло 3фази, газ, центральна вода та центральна (!!!) каналізація. Хто в будинках жив, той знає, чому знаки оклику. (wink)

Будинок продається з меблями:

Вбудована кухня з технікою (посудомийка, духовка, плита, холодильник), меблями (ліжка, шафи,стіл, стільці). В будинку є камін зі спеціальним каналом для забору повітря з вулиці, а не спалювання повітря в кімнатах.

У дворі проведено благоустрій: замощено пресованою тротуарною плиткою, огороджено територію, висаджено зелені насадження, є альтанка.

Неподалік від будинку є зупинки місцевих маршруток, супермаркети , школи (лімпопо, 17 школа), садочки (колібрі, тощо).

Для повного щастя і досягнення мети свого існування, будинку не вистачає лише родини, яка проводитиме в ньому найкращі моменти свого життя.

 

Зв'яжіться з агентом

Андрейко Андрій

Директор
Сертифікований ріелтор. Член Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України (АСНУ). Спеціалізація: купівля та продаж квартир, будинків, дуплексів, таунхаусів, земельних ділянок, комерційних приміщень первинного та вторинного ринку