Коментарів немає

Мода на нерухомість

Незважаючи на те, що населення нашої країни зростає, люди все більше і більше стали переїжджати в невеликі міста, де немає хаосу, багато свіжого повітря, парки, ліси. Одним з таких, досить цікавих, міст є Ірпінь. Приїхавши сюди Ви однозначно зможете знайти квартиру на свій смак. У цьому місті досить багато різних будівель: будинки 17-19 століття з великою площею і високими стелями, будинки радянських часів – так звані «хрущовки», «сталінки» і інші. І як в будь-якому, активно розвивається місті, Ви звичайно ж знайдете новобудови, які користуються все більшим попитом. Вибирати квадратні метри в новобудові або з переліку пропозицій вторинного ринку – питання смаку і гаманця. До покупки житла люди завжди ставилися відповідально, адже це пов’язано з істотними витратами, особливо в наш час, коли ціни зростають все більше і більше.
Вибираючи квартиру, все ж велика категорія громадян вважають за краще новобудови, це і новітні технології будівництва та матеріали, і відповідність сучасним стандартам і нормам. Все частіше зустрічається можливість вільного планування квартири, коли вся площа фактично являє собою Open space (англ. «Відкритий простір»), і майбутнього власника у виборі кількості кімнат і розподілі простору обмежує тільки його фантазія і гаманець. Великі площі апартаментів, ефективна шумо- і теплоізоляція, сучасні безшумні ліфти, автономні опалювальні системи, підземні паркінги, системи відеоспостереження – це лише частина тих переваг, якими залучають провідні будівельні компанії нашого міста потенційного здобувача житла і часто схиляють його зробити свій вибір на користь квартири сучасного зразка. В Ірпені налічується чимало новобудов, тому перед здобувачем житла виникає різноманітний вибір, так би мовити «квадратних метрів», в різних районах і з різною площею-від не дорогих економ класу, до елітного дорогого житла. В околиці міста можна знайти також невеликі котеджі- зазвичай це двоповерхові будівлі.
Підсумувавши всі можна сказати, що на сьогоднішній день особливо великим попитом користуються невеликі квартири в новобудовах. Це пов’язано зі зниженням купівельної спроможності наших громадян, викликане підвищенням курсу долара. Відповідно до цього забудовники ставлять собі пріоритети на будівництво квартир в основному з невеликою площею від 35 кв.м. для однокімнатної і від 55 кв.м. для двокімнатних. Варто відзначити, що люди дивляться на планування будинку і в якому місці він знаходиться, чи є в тому чи іншому кварталі можливість вийти на прогулянку з дітьми і пограти в рухливі ігри а також достатня кількість паркувальних місць для авто.

Коментарі (0)