Коментарів немає

Навіщо потрібен ріелтор при оренді чи купівлі квартири?

Чистота угоди!
Перед тим, як підписати договір про купівлю-продаж, вам необхідно упевнитися в тому, що в документації немає жодних нюансів, які можуть зробити його недійсним. Це завдання необхідно довірити тільки професіоналам, через те, що ризики занадто великі.
Покупець майна не уявляє, на що необхідно звернути увагу в документації і угоді в цілому. На жаль в наш час дуже багато шахраїв, які захочуть скористатися такою безпечністю, тому вам необхідно перестрахуватися.

Безпека розрахунків!
Проведення операцій з майном – дорогий процес, і тому додаткова гарантія на цьому етапі не завадить. Вся процедура розрахунків – від внесення авансової суми до отримання ключів і документів на квартиру має ряд небезпек як для покупця, так і для продавця. Уникнути їх допоможуть професіонали, які супроводжують угоду – ріелтори.

Скільки коштують послуги ріелтора при оренді квартири!
В основному послуги ріелтора коштують від 3% до 5% від угоди за свої послуги. Проте слід враховувати, що розрахунок послуг ріелтора має суто індивідуальний характер. Наприклад, комісія ріелтора при оренді офісу в перерахунку вартості враховує велику кількість факторів – від обсягів нерухомості до складності проведення операції.

Обов’язки ріелтора при оренді!
У кожного ріелтора є обов’язки, які визначають його рівень. Основним завданням ріелтора є пошук клієнтів і ведення переговорів з ними. Так комунікативна функція ляже на посередника, вам не доведеться витрачати на це сили та час. Також ріелтор зобов’язаний надавати вам допомогу у вирішенні питань, що стосуються нерухомості, а також консультувати.

Професійний ріелтор завжди розповість про переваги та недоліки угоди, яку ви плануєте зробити, але ні в якому разі не буде нав’язувати свою позицію. Також ріелтор зобов’язаний супроводжувати вас на всіх зустрічах, які стосуються питань нерухомості. І безпосередньо укладати угоди та піклуватися про те, щоб ви були задоволені проведенням операції.
В укладанні угод, пов’язаних з нерухомістю, багато підводних каменів. Якщо ви не впевнені в своїх силах, для уникнення неприємностей вам варто звернутися за допомогою до фахівців.

Коментарі (0)