Будинок серед справжньої природи смт. Ворзель

$115 000
ПРОДАНО!
Тип об'єкту: Будинок (котедж)
Площа (M 2)
184
Кімнати
5
Санвузли
2
Спальні
4
Гаражі
1

The space

  • Розмір ділянки: 7.5 M 2

Опис

Продаж будинку у Ворзелі, серед справжньої природи, місце – райський куточок! 17 км від Києва – і ви вже в листяно – сосновому бору, в парковій зоні. Вся територія цього містечка – шикарний змішаний ліс зі стрункими соснами і гіллястими дубами. Місце з унікальною енергетикою! Саме те, що потрібно для повноцінного життя і відпочинку.

Про будинок:
Будинок в 2 повноцінних поверху. Загальна площа 184 м.кв + гараж 32м. + Котельня 8м + тераса 12 м.

Знаходиться в тихому і зеленому куточку Ворзеля.

Оснащення будинку: повністю підготовлений під обклеювання шпалер: стіни поштукатурені, виконана лазерна стяжка підлоги, заведені кабелю на охоронну систему, супутникове TV, інтернет. Повністю виконано розводка електрики, сантехніки, система “теплої підлоги”, система опалення (повний монтаж з радіаторами і котлом)

Про комунікаціях:

· Каналізація – септик

· Водопостачання – міське

· Електроенергія – в будинок заведено 16.5 кВт і підключено 380 В

· Опалення – електрокотел з вигідними тарифами на електроопалення. Зроблено висновки під твердопаливний котел

· По всій площі першого поверху, у всіх санвузлах другого поверху – водяна система теплої підлоги з регулюванням режиму нагріву – ніжкам тепло і комфортно.

Про планування:

1й поверх: вхідна група, вітальня з виходом на затишну криту терасу, де приємно проводити час теплими літніми вечорами, зручна кухонна зона, є окрема спальна кімната на 1-му поверсі (всього по дому 4 спальні), також є гардеробна кімната, кімната для прання, гостьовий сан / вузол.

2й поверх: 3 і просторі спальні, великий с / в, гардеробна кімната в 32 м.кв – мрія кожної жінки)),

Про ділянці:
7.5 сот з виконаним благоустроєм, зоною барбекю, паркуванням під автомобіль, стрункими соснами. Виконано мощення доріжок бруківкою, по периметру територія огороджена парканом, встановлені відкатні ворота.

У пішої доступності від будинку – до ваших послуг чудовий SPA комплекс, з закритими і відкритими басейнами, які функціонують цілорічно з різними температурними режимами, “Шкіпер” – ресторан на воді з шикарною європейської та японської кухнею, піщаний пляж на березі лісового озера, березовий гай .

Перегляд будинку може бути проведений у зручний для Вас час.

Приїхавши одного разу в Ворзель – Ви захочете тут залишитися!

Зв'яжіться з агентом

Бердникова Анна

Спеціаліст з нерухомості первинного та вторинного ринку
Спеціалізація: Оренда, купівля та продаж квартир,будинків, дуплексів, таунхаусів, земельних ділянок, комерційних приміщень.