Чудова 1-к квартира м. Буча

$39 900
Тип об'єкту: Квартира
Площа (M 2)
44

Опис

Однокімнатна квартира в місті Буча, по вул. Бориса Гмирі, 10 на п’ятому поверсі 9-ти поверхового будинку із закритою власною територією. Дитячий майданчик, зона відпочинку, кав’ярні, достатня кількість паркувальних місць, озеленення, обслуговування комплексу. Дитячий садок на території, а також в сусідньому комплексі. Рік побудови – 2014.

Простора! Площа – 44 кв.м. Лоджія в кімнаті, з кухні – засклений балкон. Санвузол сумісний. Також на поверсі кладовка 1,6 кв.м входить в ціну.

Тепла! Індивідуальне газове опалення (Двоконтурний котел). Технологія будівництва монолітно-каркасна, стіни з червоної цегли + утеплення.

Максимально зроблений ремонт. В кімнаті на кухні ламінат, на балконі – дерев’яна підлога. Всюди виведені радіатори. Тепла підлога в санвузлі. Кондиціонер. Шпалери на стінах. Готовий санвузол. Встановлений стабілізатор напруги. Лишилось вмонтувати техніку та меблі.

Центральне водопостачання та каналізація.

Прекрасний вид з вікон – на прогулянкову алею комплексу.

Поруч зупинка громадського транспорту (маршрут до Києва №421).

Ціна: 39 900$

Зв'яжіться з агентом

Колеснікова Надія

Спеціаліст з нерухомості вторинного ринку: квартири, будинки, земельні ділянки,комерційні приміщення
Сертифікований ріелтор. Член Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України (АСНУ). Спеціалізація: Оренда, купівля та продаж квартир,будинків, дуплексів, таунхаусів, земельних ділянок, комерційних приміщень