Ірпінь, 2-х кімнатна квартира поряд з Центральним парком в ЖК “Карат” м. Ірпінь

$95 000
Тип об'єкту: Квартира
Площа (M 2)
96
Кімнати
2

Опис

Ірпінь, продам велику 2-х кімнатну квартиру об’єктивно в одному з найкращих комплексів нашого міста.

ЖК “Карат” – це закрита територія, зручне розташування поряд із Центральним парком.

У будинку супермаркет та багато інших магазинів, кав’ярень, beauty салонів та всього – всього корисного!

Зручний виїзд до Києва.

 

Дуже затишна квартира, площею 96 м2, знаходиться на 7-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Розташована в середині з усіх боків. Вікна виходять у внутрішній двір і на крони сосен, на світлі сторони – на схід і на захід.

 

Продається з добротним ремонтом та меблями. При продажу залишається абсолютно все, що є у квартирі, крім картин. Після покупки потрібно просто занести свої речі і все-можна насолоджуватися життям!  Про квартиру:• 2е роздільні спальні з місткими шафами + додатково є 2е окремі гардеробні кімнати• дуже простора кухня – вітальня та велика облаштована лоджія (як ще одна кімната з розкладним кріслом)• 2 ванні кімнати• дуже грамотно виконано зонування всього простору

 

Кухня укомплектована необхідною технікою (газова поверхня, витяжка, духова шафа, мікрохвильова піч, 2 холодильники – все залишається). Кондиціонери встановлені у кожній кімнаті (3 шт)Вітальню прикрашає декоративний камін – тепле серце будинку. Він електричний, виконує декоративну функцію та працює на обігрів.Заведений кабель інтернет, у квартирі індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел Bosh), система водяної теплої підлоги по всій площі підлоги. Сказати, що квартира мега тепла це майже нічого не сказати.Ще один бонус – встановлена ​​охоронна система AJAX.

 

Упорядкований закритий двір, озеленення, розкішний дитячий майданчик – все на найвищому рівні!Будинок цегляний, з товщиною стін 70 см, приємне парадне із зручним пандусом.Ціна 120 000 у.о.Квартира вільна, готова до швидкого заселення. Ніхто не прописаний. Оформлення 2%Продаж від першого власника, перегляд у зручний для Вас час за попередньою домовленістю.

Зв'язатися з власником

Анна Бердникова