Будинок серед справжньої природи смт. Ворзель

$215 000
Тип об'єкту: Будинок (котедж)
Площа (M 2)
280
Кімнати
6
Санвузли
6
Спальні
5

The space

  • Розмір ділянки: 8 M 2

Опис

Ворзель, будинок, який викликає емоції!

Продаж будинку у Ворзелі, серед справжньої природи, місце – райський куточок! 17 км від Києва – і ви вже в листяно – сосновому бору біля мальовничого природного озера, в курортній зоні. Вся територія цього містечка – шикарний змішаний ліс зі стрункими соснами і гіллястими дубами. Місце з унікальною енергетикою! Саме те, що потрібно для повноцінного життя і відпочинку.

Про будинок:
Загальна площа 280 м. Кв, знаходиться в тихому і зеленому куточку Ворзеля.
Зроблено 100% ремонт в спокійних тонах, все стильно і зі смаком: дорогі оздоблювальні матеріали, всі меблі в будинку – натуральний дуб, виконана за індивідуальним проектом. Кухня – Gorenie, повністю укомплектована технікою (з 2-ма вбудованими холодильниками, морозильною камерою). Всі санвузли також укомплектовані індивідуальної вбудованими меблями.

Оснащення будинку: відеоспостереження, супутникове TV, кабель інтернет, 2 Wi-Fi роутера, встановлено кондиціювання всіх приміщень (Daikin)

Про комунікаціях:

· Каналізація – центральна міська

· Водопостачання – свердловина 85 м (Бучанський горизонт)

· Опалення – газовий котел

· Комп’ютеризований фільтр очищення води Wiessmann

· По всій площі першого поверху, у всіх санвузлах другого поверху – водяна система теплої підлоги з регулюванням режиму нагріву – ніжкам тепло і комфортно.

Про планування:

1й поверх: вхідна група, вітальня з каміном – теплим серцем будинку, зі столовою – вихід на затишну криту терасу, де приємно проводити час теплими літніми вечорами, зручна кухонна зона, є окрема спальна кімната на 1-му поверсі (всього по дому 5 спалень, кожна з індивідуальним сан / вузлом), також є гардеробна кімната, кімната для прання, гостьовий сан / вузол.

На окрему увагу заслуговує критий басейн з нагріванням води і гідромасажем, сауна, тренажерний зал і закрита тераса – зона відпочинку і релаксу.

2й поверх: 4-е кімнати, кожна зі своїм с / в, вбиральня зона,

3й поверх: велика просторе приміщення в 50 кв, повністю обшите деревом.

По ділянці:
8 сот з чудовим ландшафтним дизайном, зоною барбекю, паркуванням під автомобіль, стрункими соснами, зеленим газоном з м’якою свіжою травою. По всій території розлучений автоматичний полив. Мощення доріжок, по периметру територія огороджена парканом.

Гараж на 4 автомобілі з шикарним погребом. На ворота встановлена ​​автоматика.

У пішої доступності від будинку – до ваших послуг чудовий SPA комплекс, з закритими і відкритими басейнами, які функціонують цілорічно з різними температурними режимами, “Шкіпер” – ресторан на воді з шикарною європейської та японської кухнею, піщаний пляж на березі лісового озера, березовий гай .

Перегляд будинку може бути в зручний для Вас час.

Вартість 215 000 $.

Приїхавши одного разу в Ворзель – Ви захочете тут залишитися!

Зв'яжіться з агентом

Бердникова Анна

Спеціаліст з нерухомості первинного та вторинного ринку
Спеціалізація: Оренда, купівля та продаж квартир,будинків, дуплексів, таунхаусів, земельних ділянок, комерційних приміщень.